صدای_معلمان
سلام. خدا قوت. با توجه به بخشنامه رتبه بندی، بنده ۱ مهر امسال، ۱۸ سال سابقه شدم و طبق قانون باید بتونم توی آزمون رتبه بندی شرکت کنم. ولی چون احکام توی اتوماسیون بروز نیست، سایت، سابقه منو ۱۷ سال و ۶ ماه نشون میده و اجازه نمیده که وارد قسمت رتبه بندی بشم. ازتون خواهش میکنم توی کانالتون قرار بدین تا کارگزینی ادارات احکام رو بروز رسانی کنن تا بتونیم وارد آزمون بشیم.
طرح کوچ؛ بیگاری از معاونان اجرایی؛
پُز دادن از وزیر و معاونان مدارس!
قبل از هر چیز باید عرض کنم در حالی این متن را می نویسم که بعد از ثبت اطلاعات ۵۰۰ دانش آموز در منزل و اینترنت شخصی دستان و چشمانم به شدت درد می کند. به تازگی طرحی برای جمع آوری اطلاعات قد و وزن دانش آموزان تحت عنوان "کوچ" از سوی معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش در حال اجراست. این طرح در ظاهر، یک اقدام علمی و کارشناسی شده جهت حفاظت و ارتقای سلامت میلیون ها دانش آموز می باشد، اما واقعیت ماجرا چیزی جز یک طرح غیرکارشناسی و غیرعلمی همچون اکثر طرح های این وزارت خانه نیست که موجب سردرگمی و بیگاری بی مزد توسط معاون اجرایی مدرسه است. اگر بخواهیم اطلاع دقیقی از چگونگی اجرا ی آن بدست آوریم باید به سراغ کسانی برویم که مستقیماً درگیر موضوع هستند، یعنی معاونان اجرایی و دبیران تربیت بدنی. این طرح با سر و صدای زیاد و ارسال پیوسته بخشنامه های آمرانه که مثل همیشه مدیر مدرسه را تهدید می کند که در صورت عدم اجرا این طور و آن طور می شود، آغاز شده. اگر از این واقعیت که محاسبه شاخص BMI(توده بدنی) روشی مربوط به قرن ۱۸ است و اساساً از نگاه علمی با توجه به مسائل مهمی همانند ژنتیک و اینکه دانش آموزان در سن رشد قرار دارند چندان اعتباری ندارد و اساساً چه کمکی قرار است به یک دانش آموز مثلا چاق یا لاغر بشود (در حالی که در حالت عادی هم به مدارس شیر و تغذیه داده نمی شد چه برسد به شرایط کرونا و تحریم و مسائل اقتصادی) بگذریم توجه شما را به گوشه ای مشکلات این طرح جلب می کنم که معلمان و معاونان اجرایی درگیر آن هستند و موجب سردرگمی آن هاست :
۱. شرایط سختِ جمع آوری اطلاعات با توجه به شرایط اپیدمی کرونا و عدم دسترسی به دانش آموز باید به صورت دستی انجام شود و عدم همکاری دانش آموزان و ممنوعیت حضور و اجبار به حضور در مدرسه.
۲. نظم دهی به اطلاعات پراکنده و ترتیب آن ها بر اساس کلاس و شماره ملی.
۳. عدم خروجی شماره ۱۱ رقمی دانش آموزان اتباع در لیست اکسل سناد که باید دانش آموزان اتباع را با اسم جست و جو کرد.
۴.ثبت اطلاع صدها دانش آموز به صورت نفر به نفر و جداگانه در سناد (امکان کپی اعداد وجود ندارد) توسط معاون اجرایی.
۵. قطعی و کُندی پیوسته سامانه سناد و همچنین مشکلات مربوط به سرعت و کیفیت اینترنت.
۶. مشغله های دیگر معاون اجرایی مدرسه از قبیل مراجعان زیاد و رسیدگی به امور روزانه مدرسه مثل امتحانات میان ترم.
۷.عدم امکان اصلاح اطلاعات غلط در سناد.
۸. خطای bmi نامعتبر برای برخی دانش آموزان اتباع که اطلاعات آن ها درست وارد شده.
در پایان باید پرسید واقعاً هدف وزارت آموزش و پرورش از اجرای این طرح به این شکل غلط چیست؟ به قول عامیانه به چه چیزی می خواهید برسید؟
اگر واقعاً اطلاعات قد و وزن و سلامت دانش آموزان برای آموزش و پرورش تا این حد مهم است به سادگیِ تمام می شد از راه های دیگر جمع آوری اطلاعات انجام شود. مثل ایجاد امکان ثبت اطلاعات توسط خود دانش آموز. آیا برای معاونان اجرایی حق الزحمه در نظر گرفته شده یا انتظار دارید معاون اجرایی در ساعت منزل و خانواده به انجام اوامر شما بپردازد؟ در حالیکه کارکنان ادرات و وزارتخانه ها حتی برای یک ساعت حضور اضافه در اداره، اضافه کار و کارانه دریافت می کنند.
با سلام وخسته نباشید. حق التدریس نیروهای شاغل کی واریز میشود؟ از اسفند ۹۸ تا کنون طلب داریم. پس کی مبلغ ناچیز به حسابمان واریز می شود؟ ماهم مستاجریم و نیاز شدید به پول داریم.
FarhangianNews1 اخبار فرهنگیان (https://t.me/joinchat/AAAAADvfe2Dn5htC7owXBg)