#صدای_معلمان
سلام خدمت مدیریت محترم وبلاگ اخبار فرهنگیان.
هریک از همکاران فرهنگی که از بانکهای خصوصی یا دولتی وامی را دریافت کرده اند و با کارتی که در اختیار دارند و می توانند خریدی را انجام دهند یا خدماتی را دریافت می کنند بین ۱۸ تا ۲۴ درصد سود روزانه محاسبه می شود و در پایان ماه باید مبلغ مذکور را بهمراه اقساط مشخص شده پرداخت کنند. نزدیک به یازده ماه است که آموزش و پرورش اضافه تدریس همکاران را پرداخت نکرده است. چطور است که آموزش و پرورش وقتی می خواهد اضافه تدریس همکاران رسمی و غیر رسمی را پرداخت کند ده درصد مالیات آن را کسر می کنند و مبلغ پرداخت شده را به نرخ سال ۹۶ محاسبه و آن هم با هزاران منت و در بوق و کرنا کردن توسط رسانه ها آنرا واریز می کنند؟ آیا سایر ارگانهای نور چشمی دولت هم مثل ما فرهنگیان اضافه کار دریافت می کنند ؟!
سلام. لطفاً بگین اینترنت سه ماهه معلمین تمام شده و الان وقت امتحانات شروع شده. پیگیری کنید اینترنت رایگان بدن.
سلام. آموزش و پرورش چگونه معلم حق التدریس جذب میکند؟ آیا برای معلم حق التدریس شدن باید آزمون داد؟ برخی افراد با چهل سال سن معلم حق التدریس شدن، بعد از یک سال می گویند ما ۵ سال است حق التدریس هستیم. بدون هیچ گونه آزمونی استخدام میشوند. یک فرد چهل ساله چقدر می تواند در مقطع ابتدایی کار کند؟ آیا حوصله لازم را دارد؟ استخدام باید در شرایط مساوی با در نظر گرفتن سن و با آزمون استخدامی باشد تا عدالت استخدامی رعایت گردد. برخی از نیروهای پیش دبستانی و سربازمعلم ها واقعا سواد لازم را ندارند. من دیدم که میگم. ما باید دلمان برای دانش آموزان هم بسوزد.
سلام. الان که مدارس دایر نیست ولی کادر در مدرسه حضور دارند، این موضوع باعث تحمیل یه هزینه اضافی برای مدرسه هست به خاطر روشن بودن موتورخانه و گرمایش مدرسه. چه یک اتاق چه کل مدرسه. به هر حال تامین انرژی موتورخانه هزینه داره. توی این شرایط واقعاً عاقلانه ست؟
با سلام و عرض ادب. به عنوان یک همکار موردی را که متأسّفانه بسیار مهم ولی از آن اصلا بحث نمیشود عرض میکنم و انتظار درج و پیگیری آنرا دارم. با توجه به تغییر رویه آموزش حضوری به مجازی به دلیل شیوع ویروس کرونا، بار سنگین آموزش بر عهده معلمان، مدیران و... شاغل در مدارس گذاشته شده است. سوال اینجاست چرا؟ چرا باید مدارس بازگشایی نشوند؟ پاسخ آن نیز روشن است. چون مدارس ما ۳۰ نفره و ۴۰ نفره و... است! به جای فشار به معلمان، وزارتخانه به فکر استانداردسازی کلاسها باشد نه توسعه شاد و الزام به استفاده از گوشی شخصی و فشار یکطرفه! حداقل شهامت عذرخواهی بابت این بی توجهی که الان نه تنها معلمان بلکه فززندان ما نیز خسته شده اند، و امروز این بار سنگین را به دوش میکشیم داشته باشند. تا کی برای کاهش تراکم کلاسها قدمی بر داشته نمیشود؟!چون عدالت آموزشی در جامعه ما فقط روی کاغذ نوشته میشود. انصافاً اگر مدارس ما استاندارد بود با گروه بندی ،آموزش ما کمترین لطمه را میخورد. آیا غیر این است؟ ولی افسوس به جای بیان واقعیتها، صورت مسأله را پاک میکنند. ما استخدام شده ایم در مدارس کار کنیم نه خانه هایمان، جیبهایمان، دستهایمان حامل مدرسه(گوشی) باشند ومدام با استرس و گاهاً تحقیر از طرف ... روبرو شویم.
چشمها را باید شست جور دیگر باید دید.
FarhangianNews1 اخبار فرهنگیان (https://t.me/joinchat/AAAAADvfe2Dn5htC7owXBg