صدای_معلمان با عرض سلام و ادب و احترام محضر مدیر پرتلاش وبلاگ اخبار فرهنگیان و تمامی همکاران شاغل و بازنشسته.

صدای_معلمان

با عرض سلام و ادب و احترام محضر مدیر پرتلاش وبلاگ اخبار فرهنگیان و تمامی همکاران شاغل و بازنشسته.

در خبرها آمده بود پس از کلی پیگیری ها در خصوص درخواست اجرای رتبه بندی و همان سازی حقوق بازنشستگان  با شاغلان تصمیم گرفته شد کارگروهی برای تعیین موارد زیر تشکیل شده که روزانه جلسه می گذارند :

الف) فاصله مطلوب بین شاغل و بازنشسته چه میزان است؟ ۹۰ درصد؟ ۸۵ درصد؟

ب) شاغل نظیر چگونه در نظر گرفته شود؟ شاغل متناظر در هر طبقه یا هر گروه یا متوسط حقوق شاغلان؟

با توجه به این تصمیم سوالات ذیل پیش می آید:

۱ - مگر در ادارات و ارگان های دیگر کارگروه برای افزایش حقوق یا برقراری مزایا تشکیل می دهند که اکنون برای بازنشستگان این کار صورت می گیرد؟

۲ - آیا تاکنون سابقه داشته افزایشی که درآموزش و پرورش صورت می گرفته توسط کارگروه مبلغش مشخص شود؟

۳ - اگر منتصبین این کارگروه نظر بدهند حقوق هر بازنشسته فرضاً سه میلیون تومان افزایش یابد دولت این موضوع را می پذیرد؟ یا اینکه باز یک کارگروه دیگری باید این نظرات را مورد بررسی و جرح و تعدیل قرار دهد؟

۴ - با توجه به این که همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان در دی ماه ۱۳۹۵ توسط مجلسیان محترم به تصویب رسید آیا تشکیل کارگروه موضوعیت دارد؟ آیا این اتلاف وقت نیست؟

موضوع و خواسته مهم بازنشستگان یا نمایندگان آن ها باید معطوف به اجرای کامل مصوبه دی ماه ۹۵ و به دنبال آن  رتبه بندی باشد و از نمایندگان بزرگوار در مجلس شورای اسلامی می خواهیم پیگیر اجرای این مصوبه توسط دولت محترم باشند.           

سلام. واقعاً خسته نباشید.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفته که باید به ازای هر ۱۵ دانش آموز یک مشاور  داشته باشیم، اکنون برای تامین نیاز نیروی مشاوره در تمام مقاطع تحصیلی به ۴۰ هزار مشاور نیاز داریم که فقط ۱۲ هزار نیروی متخصص وجود دارد و ۲۸ هزار نفر کمبود داریم. پیشنهادی که مطرح میشود اینکه اگر آموزش وپرورش نمیخواهد نیروی جدیدی استخدام کند خیلی از مشاورین راغب هستند با ۶ ساعت اضافه کار  به عنوان تمام وقت ( یا همان ۳۰ ساعت در هفته) قسمتی از خلأ موجود در مدارس متوسطه دوم که واقعاً با مشکلات رفتارى و ناسازگاری هایی متعددی مواجه هستند، برطرف شود. و از طرفی این دانش آموزان در مورد مسائل تحصیلی و کنکور و رشته ها دچار سردرگمی های فراوانی هستند.

مدیریت مستقیم سهام عدالت جوک بزرگ این روزها است. قرار بود این سهام در سبد سهام دارانی که در بورس هستند بنشیند اما چنین نشد. هم کارگزاری ها و هم بانک ها یک تعهد محکم می خواهند که هر وقت هر چه را دلشان خواست بفروشند. یعنی مردم عملاً جز دستور فروش سی درصد هیچ کاره هستند!؟خوب اگر قرار بود مردم اسیر بانک ها و کارگزاری ها شوند صدور کد بورسی برای مردم چه لزومی داشت؟

با سلام.‌ لطفاً صدای مارا به گوش مسئولین برسانید.

افرادی در آزمون استخدامی) آموزش و پرورش (ماده ۲۸) آبان ۹۸ نمره علمی خوب کسب کرده و دعوت به مصاحبه شدن اما به علت تک ظرفیت بودن و سلیقه ای بودن مصاحبه، پذیرش و جذب نشدند. الان آموزش و پرورش بشدت با کمبود نیرو مواجه هست. ماده ۲۴ بخشنامه استخدامی میگوید که قبولی افراد تا دو سال اعتبار دارد و در صورت کمبود نیرو میشود استفاده کرد. خیلی از قبولی های نهایی با نمره خیلی پایینتر از افرادِ پذیرش نشده، جذب شدند و این انصاف نیست و ۶ هزار ظرفیت امسال خالی مانده است. این مطالبه ما یک مطالبه قانونی و ملی می باشد. لطفاً صدای ما را هم شنیده و از حقمان دفاع کنید. منِ جوان تا کی باید آزمون بدهم و بخاطر سلیقه ای بودنِ مصاحبه، رد بشم؟

FarhangianNews1 اخبار فرهنگیان (https://t.me/joinchat/AAAAADvfe2Dn5htC7owXBg)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.