صدای_معلمان سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات. بنده معلمی هستم در منطقه ۱۵ تهران

صدای_معلمان

سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات. بنده معلمی هستم در منطقه ۱۵ تهران  با سابقه ۳۲ سال خدمت که در طرح مسکن ملی تایید نشده ام. در صورتی که نه خودم و نه همسرم و فرزندم هیچ مسکنی به ناممان نیست و در یک خانه اجاره ای زندگی می کنیم. آخر این چه مدل استعلام  است که از وضعیت فرهنگیان گرفته شده و به بهانه ی نامعتبر بودن کد ملی به راحتی ما را حذف کرده اند؟ کد ملی که چندین سال است برای من حتی در شناسنامه های جدید هم ثبت شده است. لطفاً صدای من را به گوش مسئولین برسانید.

سلام وعرض ادب. ضمن قبولی طاعات و عبادات‌، به وزیر مؤمن و کارکشته میخوام بگم دیواری کوتاهتر از ایثارگران  پیدا نکرده؟ با نزدیک سی سال خدمت صادقانه در دورترین روستاهای کشور عمرمو سپری کردم به امید اینکه فردا که بازنشسته شدم شرمنده زن و بچه ام نباشم. در این برهه زمان و تورم ۴۵ درصدی با سه تا بچه و با مدرک فوق لیسانس، سالهاست که از درد بیکاری افسرده شدن. مشکل پدر و مادر را دوچندان کردن. آیا رواست جناب وزیر که با شعار دروغین، پست را احاطه کرده از حکم ۹۹ دستور داده ایثارگری و دو بند دیگر به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان کسر شود؟ ما کاری از دستمون برنمی آید. فقط میتونیم بانی این دستور دهنده را نفرین کنیم! از خدا میخواهیم حق ما را از این ظالمان بستاند. خرشان از پل گذشته دیگه به ایثارگران نیازمند نیستند.

با شروع تعطیلی مدارس براثر کرونا فرهنگیان به طور خودجوش آموزش مجازی را شروع کردند. با امکانات محدود خود از گوشی های ساده تا اینترنت کُند و پرهزینه‌. در کنار این موارد باید اضافه کرد معلمان باسابقه ای که اغلب تحصیل کرده سالهای دور بودند و مهارت اصلی شان تدریس حضوری و در کلاس درس بود، ولی کمتر با فضای مجازی و شبکه های اجتماعی سروکار داشتند‌. هرچند همان ها هم با تلاش مضاعف به سرعت مقدار مهارت خود را در فضای مجازی افزایش دادند. اما دو سؤال مهم در این مورد مطرح است :

اول آموزشهای ضمن خدمت  آموزش و پرورش در طی سالیان گذشته تا چه حد این زمینه را مدنظر قرار داده؟ جز مهارت های چهارگانه که در حد بسیار ابتدایی و خارج از رده و آنهم تنها یک مورد در طول چند سال. و چه دوره های مؤثر آموزشی در کل کشور و به صورت فراگیر در یک دهه گذشته اجراشده؟

دوم، در همین دوران یکی دو ماهه چه تلاشی از طرف وزارت برای کمک به فرهنگیان و آشنایی بیشتر آنان با فضایIT و ابزار تدریس و ارتباط در این فضا صورت گرفته؟ در زمانی که خود معلمان با تشکیل گروه های مختلف و بدون هیچ چشمداشتی اطلاعات را به همکاران انتقال میدهند، وزارت و مسئولین ضمن خدمت که متولی اصلی این امر هستند در سکوتی محض فرو رفته اند. بهتر نبود در دوران قرنطینه به جای دوره تشویق و تنبیه دانش آموز، آنهم در زمانی که اصلاً حضوری در  مدرسه و تشویق و تنبیه وجود ندارد، دوره ای برای استفاده از نرم افزارهای مربوط به تدریس برگزار میشد؟ واقعاً این نیاز هنوز از طرف ضمن خدمت حس نشده؟ یا طبق معمول تصمیم‌گیران چندین ماه از مردم و تحولات جامعه عقب مانده اند؟

در پایان امیدواریم که در فرصت تابستان امسال، وزارت با تهیه مجموعه های آموزشی و کاربردی با کمک مدرسان ماهر و به روز؛ در کوتاه ترین مدت این نیاز را برآورده سازد. و این کوتاهی را جبران کند.

farhangianNews1 اخبار فرهنگیان (https://t.me/joinchat/AAAAADvfe2Dn5htC7owXBg)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.